Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ομαλή

Αρχική » Tags » ομαλή

Ονειροκρίτης ομαλή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ομαλή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ομαλός - ευθεία

Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανσέδες, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε γόνιμα ειδύλλια και ερωτική τρυφερότητα.
    Το λουλούδι αυτό χαρακτηρίζει τα ευγενικά σας συναισθήματα. το όνειρό σας είναι καλό και προμηνύει ένα γλυκό και ευχάριστο μέλλον.

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

  • Ζώα που βόσκουν αμέριμνα, υποδηλώνουν καθαρή συνείδηση και απρόσκοπτο μέλλον.

    Ζώα ταραγμένα και άγρια, προοιωνίζουν αναποδιές που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

    Ζώα που σας κυνηγούν, είναι κίνδυνοι που σας απειλούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

  • Δωροδοκία : ένα όνειρο το οποίο υποδηλώνει ενδόμυχες ενοχές για μια κατάσταση τις οποίας οι χειρισμοί δεν ήταν καθόλου καθωσπρέπει.

Εγγραφή στο RSS - ομαλή