Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πάπια

Αρχική » Tags » πάπια

Ονειροκρίτης πάπια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πάπια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πάπια

Η πάπια είναι ένα ονειρικό σύμβολο πρόσκαιρης αλλά έντονης ευτυχίας κατά τον ονειροκρίτη.
Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας πάπιες σε κήπο ή λιμνούλα, η τύχη, για ένα μικρό διάστημα, θα σας ευνοήσει σκανδαλωδώς.
Αν δείτε ότι τρώτε πάπια, θα ζήσετε μια αλησμόνητη ερωτική ιστορία,

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι είσασταν σε φτώχεια, σημαίνει ότι αγνοήσατε τις ανάγκες της ζωής και το όνειρο λειτουργεί ώς υπενθύμιση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσπαθούσατε να επικοινωνήσετε με βουβό πρόσωπο, είναι προμήνυμα ασυνήθιστων περιστατικών στη ζωή σας, που θα συντελέσουν στην άνοδο σας.

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ένα λαμπρό παλάτι, να περιμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν μπαίνετε μέσα σε παλάτι, σύντομα θα περάσετε μια κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

  • Η ροδιά χαρακτηρίζεται συμβολικά. ως το δέντρο της «αφθονίας». Για αυτό το λόγο την Πρωτοχρονιά κατά παράδοση δίνουν δώρο ρόδια στα σπίτια ή σπάνε ένα για γούρι στην είσοδο της πόρτας

    Η φουντωμένη και γεμάτη καρπούς ροδιά προαναγγέλλει τεράστιες οικονομικές επιτυχίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας διηγείται ένα παραμύθι, θα διαπιστώσετε σύντομα πως έχετε πέσει στα δίχτυα δόλιων και αναξιόπιστων ανθρώπων.

Εγγραφή στο RSS - πάπια