Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ακινησία

Αρχική » Tags » ακινησία

Ονειροκρίτης ακινησία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ακινησία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παράλυση

Η παράλυση στα όνειρα θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη κακό όνειρο ανεξαρτήτως των περιστάσεων το οποίο προμηνύει αρρώστιες και στεναχώριες.
Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά η έκφανση φόβων ή και αδυναμίας που έχουμε στην πραγματική ζωή στο να αντιμετωπίσουμε κάποια κατάσταση.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως ζείτε σε αγρόκτημα, σημαίνει πως θα είστε τυχεροί σε κάθε προσπάθεια.
    Αν ονειρευτείτε πως αγοράζετε αγρόκτημα, σημαίνει για τον γεωργό μια καλή σοδειά για τον επιχειρηματία κέρδος και για τους ταξιδιώτες και τους ναυτικούς ασφαλές ταξίδι.

  • Για τα κόλλυβα ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν έχουν έρθει στο όνειρό μας για καλό.

    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας ότι τρώμε ή μας προσφέρουν κόλλυβα, Θα περάσουμε πολύ δύσκολες στιγμές, που θα διαρκέσουν πολύ καιρό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - ακινησία