Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διήγημα

Αρχική » Tags » διήγημα

Ονειροκρίτης διήγημα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διήγημα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ακούτε κεραυνούς να πέφτουν μακριά, τότε αυτό σημαίνει ότι σας συζητάνε και μάλιστα πικρόχολα.
    Αν δείτε να πέφτουν δίπλα σας, θα αναγκαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

  • Ο ήχος του τηλεφώνου, στα όνειρα, μας προετοιμάζει για μια περίοδο παθητικής αναμονής στα πράγματα που μας απασχολούν.

Εγγραφή στο RSS - διήγημα