Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβαθου

Αρχική » Oneiro » άβαθου

Ονειροκρίτης άβαθου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβαθου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Η σόμπα ή το τζάκι στα όνειρα παραλληλίζετε με τα ερωτικά μας συναισθήματα.

    Η αναμμένη σόμπα συμβολίζει τον θερμό και αγνό έρωτα που νιώθετε για τον ερωτικό σας σύντροφο.

  • Η νεκροφόρα στα όνειρα, θεωρείται παραδόξως, σύμβολο επιτυχιών και υλικού πλούτου.

    Αν δε τη νεκροφόρα τη σέρνουν άλογα και δεν είναι αυτοκίνητο όχημα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές και θα αγγίζουν τα όρια του θριάμβου.

Εγγραφή στο RSS - άβαθου