Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβουλης

Αρχική » Oneiro » άβουλης

Ονειροκρίτης άβουλης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβουλης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Το σάλι στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως βάσει του χρώματος που έχει.
    Έτσι αν δείτε γυναίκα που φοράει χρωματιστό σάλι, να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις.
    Ενώ αν η γυναίκα που φοράει μαύρο σάλι, προαναγγέλλει βάσανα και αρρώστιες.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

Εγγραφή στο RSS - άβουλης