Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγευστες

Αρχική » Oneiro » άγευστες

Ονειροκρίτης άγευστες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγευστες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά έχετε παχύνει πολύ και γίνατε χοντρός, η ζωή σάς επιφυλάσσει άφθονα πλούτη και ποικίλες απολαύσεις.
    Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει επιθυμίες για έκλυτη και χαλαρή ζωή.
    Για τους αρρώστους, σύντομη ανάρρωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πάθει ηλίαση , εάν και είναι σπάνιο όνειρο , όταν δεν οφείλεται σε πραγματικές συνθήκες(καλοκαίρι , διακοπές , ηλιοθεραπεία κλπ) προμηνύει σοβαρούς κινδύνους που θα απειλήσουν την υγεία σας.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

Εγγραφή στο RSS - άγευστες