Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζουμος

Αρχική » Oneiro » άζουμος

Ονειροκρίτης άζουμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζουμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

  • Στην περίπτωση που στο όνειρό σας δείτε σωρούς με ξύλα μέσα στο σπίτι σας, θα πρέπει να περιμένετε μία δύσκολη περίοδο ίσως και αρρώστιες μέσα στην οικογένειά σας.
    Στην περίπτωση που εσείς κουβαλάτε ξύλα, βρίσκεστε μπροστά από δύσκολες καταστάσεις.

  • Τα κεραμίδια στα όνειρα συμβολίζουν τις εύθραυστες, επιφανειακές “φιλίες” και συναναστροφές που συχνά πυκνά υποκινούνται από το συμφέρον.
    Αν δείτε λοιπόν κεραμίδια τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει ότι έχετε γνώσης αυτών και ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Αν δείτε καταρρακτώδη βροχή με κεραυνούς και αστραπές, θα έχετε οικονομικά κέρδη και χαρές.

    Αν πάλι,ονειρευτείτε ραγδαία βροχή και είστε πλούσιος, θα έχετε οικονομικές ζημίες.

    Αν δείτε στο όνειρο σας καθαρή βροχή, σημαίνει ότι ευημερία κι ευχαρίστηση βρίσκονται πολύ κοντά σας.

  • Η καμηλοπάρδαλη είναι ένα επιβλητικό και πανέμορφο ζώο το οποίο όμως δεν συναντάται στην χώρα μας, οπότε δύσκολα εμφανίζεται στα όνειρα σας.

Εγγραφή στο RSS - άζουμος