Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζωτα

Αρχική » Oneiro » άζωτα

Ονειροκρίτης άζωτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζωτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

    Αν δείτε ότι παρακολουθείται μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή άλλων, θα πάρετε δυσάρεστα νέα για συγγενικό σας πρόσωπο.

  • Η μελιτζάνα δεν είναι ποτέ καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε λοιπόν μελιτζάνα σε οποιαδήποτε μορφή εκτός από φρέσκια, πιθανό να βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Αν όχι όλες οι θρησκείες σίγουρα οι περισσότερες είχαν σαν δομικό στοιχείο τους το θέμα της ανάστασης.

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

Εγγραφή στο RSS - άζωτα