Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθολες

Αρχική » Oneiro » άθολες

Ονειροκρίτης άθολες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθολες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βιολέτες, τότε θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν τα πιθανόν προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.
    Αν δείτε ότι εσείς προσφέρετε τις βιολέτες, τότε θα δεχθείτε πόνο και στεναχώρια από άτομα που αγαπάτε.

  • Τα αυτοκίνητα στα όνειρα συνήθως ερμηνεύονται ώς γρήγορε διαδοχικές αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ωραίο και καινούργιο αυτοκίνητο, σημαίνει είστε σε ακμαία κατάσταση και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν.

  • Αν πρόκειται για ακτίνες του ήλιου που σας λούζουν ή που, μέσα από ένα ανοικτό παράθυρο μπαίνουν μέσα στον χώρο όπου βρισκόσαστε, μόνο καλό μπορείτε να περιμένετε, κυρίως σε θέματα υγείας.

  • Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

    Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

Εγγραφή στο RSS - άθολες