Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκαπνος

Αρχική » Oneiro » άκαπνος

Ονειροκρίτης άκαπνος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκαπνος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά έχετε παχύνει πολύ και γίνατε χοντρός, η ζωή σάς επιφυλάσσει άφθονα πλούτη και ποικίλες απολαύσεις.
    Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει επιθυμίες για έκλυτη και χαλαρή ζωή.
    Για τους αρρώστους, σύντομη ανάρρωση.

  • Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

    Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Αν βρεθείτε σε όνειρο θεατής σε αθλητικό αγώνα, έχετε έγνοιες στις οποίες δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πραγματικά τους αναλογεί.

    Αν συμμετέχετε σε αγώνα, θα πρέπει να αλλάξετε προσέγγιση σε κάποιο σοβαρό θέμα στα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - άκαπνος