Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκατος

Αρχική » Oneiro » άκατος

Ονειροκρίτης άκατος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκατος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα εργοστάσιο εγκαταλελειμμένο και άδειο αυτό σημαίνει ότι είναι αργά για να διορθώσετε κάποια λάθη που κάνατε, και δεν χρειάζεται να απασχολείστε - βασανίζεστε για αυτά.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

  • Τα μανιτάρια είναι αρνητικό σύμβολο και για τον επαγγελματικό τομέα και για τον αισθηματικό.

    Εάν δείτε μανιτάρια τότε προμηνύονται ειδήσεις και καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

    Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

Εγγραφή στο RSS - άκατος