Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβρισα

Αρχική » Oneiro » έβρισα

Ονειροκρίτης έβρισα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβρισα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε θεατής σε παράσταση τσίρκου, με επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά άψογα εκτελεσμένα, τότε ό,τι ριψοκίνδυνο σχέδιο έχετε στο νου σας θα επιτύχει.

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

    Εμπεριέχει το στοιχείο της φωτιάς η οποία κατ' επέκταση παραπέμπει στη φλόγα και ή φλόγα με τη σειρά της συμβολίζει το πάθος.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

    Αντιθέτως, αν δείτε το κερί να τρεμοσβήνει, ή να είναι σβηστό, τότε στεναχώριες και ίσως κάποια αρρώστια σας περιμένει.

  • Αν, στο όνειρο σας, είδατε ότι έχετε γίνει ο περίγελως του κόσμου ,είτε υπήρχε λόγος είτε οχι, μην ανυσηχείτε!
    Ο περίγυρος σας , σας φθονεί για την ακεραιότητα που διαθέτετε ώς άτομο και τις επιτυχίες σας οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

Εγγραφή στο RSS - έβρισα