Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθιξαν

Αρχική » Oneiro » έθιξαν

Ονειροκρίτης έθιξαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθιξαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία της σιγανής βροχής στον δικό μας κόσμο είναι διαφορετική από της βροχής και της καταιγίδας.
    Το ψιχάλισμα ή η εστίαση σε ψιχάλες στο όνειρό μας, προμηνύει ερωτικές ανακατατάξεις και αλλαγές χωρίς όμως να μας λέει αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από έναν αντίζηλο στην ερωτική σας ζωή και η ζήλια και το πάθος είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, το όνειρό σας αυτό απλά επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

Εγγραφή στο RSS - έθιξαν