Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθος

Αρχική » Oneiro » έθος

Ονειροκρίτης έθος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βοηθάτε κάποιους, τότε εσείς θα κάνετε κάποιες λάθος επιλογές και θα τους στεναχωρήσετε.

    Αν δείτε ότι σας βοηθάει κάποιος, προσέξτε γιατί αυτό το άτομο κοιτάζει να σας κάνει ζημιά στον επαγγελματικό σας τομέα.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πεντακάθαρα τζάμια δωματίου που αφήνουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα και θριαμβικά, σύντομα θα συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά.

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Άλλο ένα κλασικό όνειρο που απασχόλησε τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ.

    Στο προφητικό πεδίο, όμως, ο ακρωτηριασμός μέλους του σώματος μας δεν υποδηλώνει σεξουαλική στέρηση, αλλά αποτελεί σαφή προειδοποίηση για κάποιον κίνδυνο που παραμονεύει.

Εγγραφή στο RSS - έθος