Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκκαυμα

Αρχική » Oneiro » έκκαυμα

Ονειροκρίτης έκκαυμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκκαυμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

  • Πρόκειται για όνειρο που, βέβαια, στις μέρες μας σπανίζει και επισκέπτεται κυρίως τους άντρες και μάλιστα αυτούς που είναι αρκετά ιδόεοληπτικοί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε θεατής σε παράσταση τσίρκου, με επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά άψογα εκτελεσμένα, τότε ό,τι ριψοκίνδυνο σχέδιο έχετε στο νου σας θα επιτύχει.

  • Αν το ηφαίστειο στο όνειρό σας εκρήγνυται σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που ο χαρακτήρας του μπλέκει πάντα σε αδιέξοδο ερωτικών παθών .
    Αν πάλη το ηφαίστειο είναι ήρεμο και γαλήνιο τότε είστε άνθρωπος που ξέρει να συγκρατεί τα πάθη και τις ορμές του.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια ανεμόσκαλα το μόνο που θα πρέπει να περιμένετε είναι επιτυχίες σε όλους τους τομείς (ηθικά, οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά).
    Αν όμως την κατεβαίνετε θα πρέπει να περιμένετε το ακριβώς αντίθετο.

  • Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - έκκαυμα