Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκλυτε

Αρχική » Oneiro » έκλυτε

Ονειροκρίτης έκλυτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκλυτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ένα λαμπρό παλάτι, να περιμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν μπαίνετε μέσα σε παλάτι, σύντομα θα περάσετε μια κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Η σημαία είναι ένα από τα θετικότερα ονειρικά σύμβολα. \

    Σημαία σε παρέλαση, προαναγγέλλει επαγγελματικούς θριάμβους.

    Σημαία σε μεγάλο δημόσιο κτήριο σημαίνει προαγωγές και καταξίωση.

  • Οι μύγες στο όνειρο συμβολίζουν εκνευριστικά εμπόδια.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλές πετούμενες μύγες που σας ενοχλούν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο που θα σας εκνευρίσουν.

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

Εγγραφή στο RSS - έκλυτε