Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκτοποι

Αρχική » Oneiro » έκτοποι

Ονειροκρίτης έκτοποι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκτοποι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

    Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Η μυλόπετρα στο όνειρο συμβολίζει το χρέος του κάθε ανθρώπου στη ζωή και την ηθική.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρο μυλόπετρα δεν είναι τίποτα άλλο από το υποσυνείδητο σας που σας υπενθυμίζει ότι στη ζωή για να διατηρηθούν οι ηθικές αρχές χρειάζεται κόπος και προσπάθεια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

  • Αν δείτε εντυπωσιακό πολυέλαιο που φωτίζει άπλετα ένα σαλόνι σπιτιού, θα γνωρίσετε στη ζωή σας χαρές και θριάμβους.
    Αν δείτε πολυέλαιο εκκλησιαστικό, σημαίνει πως θα αναρριχηθείτε κάποτε σε ανώτερα αξιώματα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

Εγγραφή στο RSS - έκτοποι