Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένζυμους

Αρχική » Oneiro » ένζυμους

Ονειροκρίτης ένζυμους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένζυμους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.
    ανατρέξτε στην ερμηνεία για την ανάγνωση

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

Εγγραφή στο RSS - ένζυμους