Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένρινα

Αρχική » Oneiro » ένρινα

Ονειροκρίτης ένρινα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένρινα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κόχλασμα συμβολίζει σωστή και θετική ροή γεγονότων και καταστάσεων.
    Εάν δείτε ότι κάποιο φαγητό ή υγρό κοχλάζει τότε σε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχετε θετικές εξελίξεις.

  • Ο κουβάς, όπως γενικά τα περισσότερα δοχεία στα όνειρα, έχει θετική ερμηνεία όταν είναι γεμάτος και αρνητική όταν είναι άδειος.
    Έτσι αν δείτε γεμάτο κουβά στα όνειρα σας θα έχετε σημαντικά κέρδη και επιτυχίες.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - ένρινα