Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένσφαιρου

Αρχική » Oneiro » ένσφαιρου

Ονειροκρίτης ένσφαιρου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένσφαιρου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αρνί συμβολίζει σημειολογικά την αθωότητα και την ανεξικακία.

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Ο θυρωρός, ένα επάγγελμα που τείνει να εκλείψει πλέον, είναι συνυφασμένος στον παραδοσιακό ονειροκριτών με την εμπλοκή στις ζωές των ανθρώπων λόγω της φύσης της δουλειάς του.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

    Αν δείτε σε όνειρο λέπια ψαριού, θα σας έρθουν ξαφνικές χαρές και ανέλπιστα κέρδη.Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - ένσφαιρου