Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντρομα

Αρχική » Oneiro » έντρομα

Ονειροκρίτης έντρομα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντρομα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
    Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

  • Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

    Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

  • Αν μια ανύπαντρη γυναίκα δει στον ύπνο της πως κεντάει, σημαίνει ότι κάποια πρόταση γάμου θα της γίνει.

    Αν το ίδιο όνειρο το δει μια παντρεμένη, σημαίνει ότι ο γάμος δεν πάει καλά και έχει αρχίσει να σκέφτεται να έξοδο της απ' αυτόν.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι στα έχουν εξορίσει τότε να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα αδικίας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σε κάτι που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.
    Όσον αφορά την υγεία σας, το να δείτε ότι είστε σε εξορία σημαίνει αρρώστια.

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου αυτού αποτελεί η γνωστή και παροιμιώδης εργατικότητα και παραγωγικότητα της μέλισσας.

Εγγραφή στο RSS - έντρομα