Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβγατίζεται

Αρχική » Oneiro » αβγατίζεται

Ονειροκρίτης αβγατίζεται - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβγατίζεται

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
    Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Γενικά, η αθερίνα είναι ένα ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Ashton Kutcher.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

  • Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες τελικά θα ξεπεραστούν.

    Αν δείτε σε όνειρο σας άσυλο, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που δε θα μπορέσετε να τις κερδίσετε παρά μόνο με μεγάλο διανοητικά αγώνα.

Εγγραφή στο RSS - αβγατίζεται