Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβομβάρδιστε

Αρχική » Oneiro » αβομβάρδιστε

Ονειροκρίτης αβομβάρδιστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβομβάρδιστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αμπέλι παραδοσιακά στα όνειρα συμβολίζει την ευημερία και την χαρά.

    Αν στο όνειρό σας δείτε αμπέλι γεμάτο καρπούς, σημαίνει ότι θα έχετε πολλά κέρδη και θα αποκτήσετε πολλά υλικά αγαθά, και παράλληλα θα ζήσετε μια περίοδο ψυχικής ικανοποίησης και ευτυχίας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου σας είναι ένας καταγάλανος και λαμπρός ουρανός, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν επιχειρήσετε για ένα μεγάλο διάστημα χρόνου.

  • Ο εισπράκτορας στα όνειρα είναι κακό σημάδι για τα οικονομικά σας.
    Είτε έχετε υποπέσει σε λάθη παλαιότερα είτε θα βρεθούν μπροστά σας οικονομικές "ατασθαλίες" άλλων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

Εγγραφή στο RSS - αβομβάρδιστε