Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβράκωτος

Αρχική » Oneiro » αβράκωτος

Ονειροκρίτης αβράκωτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβράκωτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε τρένο και ταξιδεύετε, σημαίνει πως έχετε μπει για τα καλά σε μια ιστορία από την οποία δεν πρόκειται να ξεμπλέξετε εύκολα.

    Αν το ταξίδι είναι ευχάριστο και σας αφήνει μια όμορφη αίσθηση, θα σημειώσετε κάποια επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας.

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Το θρανίο συμβολίζει τα δύσκολα, γεμάτα προσπάθεια διαστήματα της ζωής μας.

  • Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

    Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

  • Αν πρόκειται για ακτίνες του ήλιου που σας λούζουν ή που, μέσα από ένα ανοικτό παράθυρο μπαίνουν μέσα στον χώρο όπου βρισκόσαστε, μόνο καλό μπορείτε να περιμένετε, κυρίως σε θέματα υγείας.

Εγγραφή στο RSS - αβράκωτος