Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβόσκητου

Αρχική » Oneiro » αβόσκητου

Ονειροκρίτης αβόσκητου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβόσκητου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

    Αν είστε στο γραφείο κάποιου δημοσίου προσώπου, τότε σημαίνει ότι για κάτι που θα παλέψετε πολύ, δεν θα αποφέρει καρπούς.

  • Το βαρόμετρο και η γενικά η πρόβλεψη του καιρού - παρατήρηση των ατμοσφαιρικών αλλαγών - αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πολλούς τρόπους για την απόκτηση γνώσης σχετικά με το μέλλον.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλουμίνιο, σημαίνει ικανοποίηση με οποιαδήποτε περιουσία, ας είναι και μικρή.

    Αν μια γυναίκα δει τα αλουμινένια στολίδια ή σκεύη της μαυρισμένα, σημαίνει παράξενη και απροσδόκητη λύπη, και θα της συμβεί κάποια απώλεια.

  • Πρόκειται για όνειρο που, βέβαια, στις μέρες μας σπανίζει και επισκέπτεται κυρίως τους άντρες και μάλιστα αυτούς που είναι αρκετά ιδόεοληπτικοί.

Εγγραφή στο RSS - αβόσκητου