Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγήτευτης

Αρχική » Oneiro » αγήτευτης

Ονειροκρίτης αγήτευτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγήτευτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Ο άμβωνας στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι και σημαίνει θλίψη και αναστάτωση.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε άμβωνα, προμηνύεται αρρώστια και ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εμπόριο.

  • Η όρεξη για φαγητό στα όνειρα έχει αρνητική ερμηνεία και συνδέετε με τη λαιμαργία και την απληστία.

  • Η ηχώ, (της ήχους), κοινώς "αντίλαλος", αποτελεί ακουστικό φαινόμενο που οφείλεται στην ανάκλαση ηχητικών κυμάτων.
    Αν λοιπόν στο όνειρό σας ,ακούτε την ηχώ σας, τότε κάποια αποτυχία σας περιμένει που θα οφείλεται σε κάποιον λάθος χειρισμό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ντους ή ότι πλένετε το σώμα σας σε μπανιέρα, μάταια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ευθύνες και ενοχές που σας βαραίνουν.

    Αν δείτε ότι πλένετε το πρόσωπο σας ή τα χέρια σας, σημαίνει πως έχετε κουραστεί από τη ζωή και είστε έτοιμος να τα «βροντήξετε».

Εγγραφή στο RSS - αγήτευτης