Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαλματίων

Αρχική » Oneiro » αγαλματίων

Ονειροκρίτης αγαλματίων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαλματίων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

  • Αν δείτε ότι σας δίνουν κάποιο τσεκούρι, προσέξτε μήπως κακόβουλοι άνθρωποι σας στήνουν παγίδες.

    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας τσεκούρι, σημαίνει πως είστε άνθρωπος αδίστακτος και αποφασισμένος για όλα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ανακρίνεται ανθρώπους, θεωρείται ότι οι υποψίες που έχετε απέναντι σε ανθρώπους κοντινούς σας είναι παντελώς ανυπόστατες.

Εγγραφή στο RSS - αγαλματίων