Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαλματιδίου

Αρχική » Oneiro » αγαλματιδίου

Ονειροκρίτης αγαλματιδίου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαλματιδίου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Ο δημοσιογράφος στα όνειρα κατά τον ονειροκρίτη, υποδεικνύει μια κρυφή τάση για μυστικοπάθεια την οποία πιθανόν να έχετε ήδη αντιληφθεί.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δημοσιογράφος, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί,

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - αγαλματιδίου