Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγαρεύονταν

Αρχική » Oneiro » αγγαρεύονταν

Ονειροκρίτης αγγαρεύονταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγαρεύονταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία της παρουσίας κληρικών στα όνειρα, εξαρτάται από την αίσθηση του ονείρού αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν για να αποδοθεί σωστά.

    Διαβάστε την σχετική ερμηνεία για αρχιερέας

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Με τις κακοτοπιές εννοούμε ένα μέρος που είναι δύσκολο να περπατηθεί.

    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε κάποιο περίεργο μέρος, δύσβατο και δεν μπορείτε να το περάσετε εύκολα, τότε όπως και στον ύπνο σας έτσι και στη ζωή θα συναντήσετε πλήθος εμποδίων και δυσκολιών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

    Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

  • Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

    Εάν δείτε στο όνειρο ανθρώπινο κρανίο, προφυλαχθείτε από ενδεχόμενους κινδύνους που θα σας απειλήσουν ή από καταστάσεις που θα σας ξυπνήσουν ήδη υπάρχουσες φοβίες.

Εγγραφή στο RSS - αγγαρεύονταν