Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιασμένος

Αρχική » Oneiro » αγιασμένος

Ονειροκρίτης αγιασμένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιασμένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

  • Τα μπισκότα όπως συνήθως τα γλυκά στα όνειρα, αποτελούν αρνητικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μπισκότα είτε ότι τα τρώτε είτε όχι, να περιμένετε στενοχώριες και αναποδιές εκείνη την περίοδο.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Η παρουσία του θειαφιού στα όνειρα αποτελεί κακό σημάδι καθώς είναι άρηκτα συνδεδεμένο με εκρήξεις και ηφαίστεια.
    Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.

Εγγραφή στο RSS - αγιασμένος