Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαζάρεστε

Αρχική » Oneiro » αγκαζάρεστε

Ονειροκρίτης αγκαζάρεστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαζάρεστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια θηλιά δεν είναι καλό σημάδι.
    Αν δείτε πως κάποιος σας περνά μια θηλιά στο πόδι, στο χέρι, στο λαιμό, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει κάποιος φίλος σας γιατί θα καταλάβετε πως σας φέρθηκε και σας φέρεται ύπουλα και κοιτάζει να σας κάνει κακό.

  • Όταν αντικρίσουμε στεφάνι στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο το όνειρο διαδραματίζεται.
    Στην περίπτωση που το στεφάνι εμφανίζεται στο όνειρο ανθισμένο τότε αυτό συμβολίζει ερωτική πληρότητα και απολαύσεις.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Αν δείτε αλοιφή στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε φιλίες που θα σας φανούν ευεργετικές.

    Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φτιάχνει αλοιφή, σημαίνει ότι θα μπορέσει να επιβληθεί στον ιδιωτικό και κοινωνικό της κύκλο.

Εγγραφή στο RSS - αγκαζάρεστε