Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυλώματα

Αρχική » Oneiro » αγκυλώματα

Ονειροκρίτης αγκυλώματα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυλώματα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

    Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

  • Αν στο όνειρό σας βρίσκεστε σε ιππόδρομο και παρακολουθείτε ιππικούς αγώνες τότε σας προειδοποιεί να προφυλαχθείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος που μέχρι πρότινος θεωρούσατε φίλους σας, διότι έχετε δίπλα σας εχθρούς στην πραγματικότητα και θέλουν να σας βλάψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Το μετάξι αποτελεί ένα καλό σύμβολο.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας μετάξι, όπως και να το δείτε, να περιμένετε επιτυχία και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα αλλά και μία περίοδο γεμάτη με ευχάριστες στιγμές.

  • Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.

    Αν δείτε όμορφες γυναίκες να υφαίνουν, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία στον έρωτα.

  • Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
    Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

Εγγραφή στο RSS - αγκυλώματα