Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγοράσω

Αρχική » Oneiro » αγοράσω

Ονειροκρίτης αγοράσω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγοράσω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κλάμα όπως και στη ζωή μας μάς ανακουφίζει, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει τα βάρη που αποβάλουμε.
    Όσο περισσότερα είναι τα δάκρυα και όσο πιο απαρηγόρητο το κλάμα μας στον ύπνο μας, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απολαβές μας, οι χαρές και οι επιτυχίες που θα γευτούμε.

  • Η νεράιδα συμβολίζει παθιασμένο και ενίοτε καταστρεπτικό έρωτα.

    Εάν δείτε λοιπόν νεράιδα ή νεράιδες στο όνειρό σας τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να ερωτευτείτε έντονα και σε τέτοιο σημείο που ίσως τελικά να πληγωθείτε.

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι λοιπόν αν τύχει και δούμε αγουρίδες τι καρπούς που δεν έχουν γίνει ακόμα στο όνειρό μας, θα πρέπει να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής μας,

  • Το κλειδί όταν εμφανίζετε στα όνειρά μας συμβολίζει το κλειδί της ευτυχίας.

    Σε περίπτωση που δούμε ότι χάνουμε τα κλειδιά μας είναι σαν να χάνουμε και την τύχη μας.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

    Αν όμως καταφέρετε να ξεδιψάσετε πίνοντας κάτι, τότε σημαίνει ότι θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά.

Εγγραφή στο RSS - αγοράσω