Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγορίστικους

Αρχική » Oneiro » αγορίστικους

Ονειροκρίτης αγορίστικους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγορίστικους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

  • Το θρανίο συμβολίζει τα δύσκολα, γεμάτα προσπάθεια διαστήματα της ζωής μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ένα άδειο γήπεδο, το όνειρό σας είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως που βρίσκεστε σε ένα γεμάτο κόσμο γήπεδο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

    Το όνειρο αυτό σημαίνει την αρχή ενός κικαιώνα οικογενειακών προβλημάτων.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

Εγγραφή στο RSS - αγορίστικους