Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριοκοιτάζω

Αρχική » Oneiro » αγριοκοιτάζω

Ονειροκρίτης αγριοκοιτάζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριοκοιτάζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ήχος του κουδουνιού της πόρτας, ερμηνεύεται συνήθως ως προμήνυμα για τσακωμούς και μπελάδες.

    Ίσως δεχτείτε επισκέψεις που θα σας ανακατέψουν σε ιστορίες άσχημες και σε συκοφαντίες.

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

Εγγραφή στο RSS - αγριοκοιτάζω