Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγρονομικού

Αρχική » Oneiro » αγρονομικού

Ονειροκρίτης αγρονομικού - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγρονομικού

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

  • Όπως και να δείτε την ωχρότητα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου στο όνειρό σας, το όνειρο δεν έχει καλή ερμηνεία.
    Στην περίπτωση που δείτε το πρόσωπό σας ωχρό, θα πρέπει να περιμένετε μια μικρή αναστάτωση στην υγεία σας.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

Εγγραφή στο RSS - αγρονομικού