Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροτοπατέρων

Αρχική » Oneiro » αγροτοπατέρων

Ονειροκρίτης αγροτοπατέρων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροτοπατέρων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μαλλιά ωραία φτιαγμένα, περιποιημένα, πιασμένα κοτσίδα, είτε σε κάποιο κορίτσι είτε σε σας τους ίδους, δυστυχώς δεν σημαίνει και το ίδιο για την περίοδο που θα διανύσετε.
    Δεν πρόκειται δηλαδή να είναι στρωμένες με ροδοπέταλα οι επόμενες μέρες.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

    Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Αν στο όνειρό σας επικρατεί το κίτρινο χρώμα ή απλώς εστιάζετε σε αυτό, το όνειρό σας είναι ένα σημάδι για την ζήλια που κάποιοι νιώθουν για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - αγροτοπατέρων