Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροτόσπιτο

Αρχική » Oneiro » αγροτόσπιτο

Ονειροκρίτης αγροτόσπιτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροτόσπιτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Το να κάνουμε ζημιά στα όνειρα μας κάθε άλλο παρά ότι θα πληρώσουμε σημαίνει!
    Θα έλεγε κανείς ότι μάλλον εκείνο μας πληρώνει, καθώς όσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουμε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία στα οικονομικά θα έχουμε στο άμεσο μέλλον στη ζωή μας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε θεατής σε παράσταση τσίρκου, με επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά άψογα εκτελεσμένα, τότε ό,τι ριψοκίνδυνο σχέδιο έχετε στο νου σας θα επιτύχει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.

    Αν δείτε όμορφες γυναίκες να υφαίνουν, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία στον έρωτα.

Εγγραφή στο RSS - αγροτόσπιτο