Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγχώσω

Αρχική » Oneiro » αγχώσω

Ονειροκρίτης αγχώσω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγχώσω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε γεράκι που πετάει στον ουρανό, πάνω από το κεφάλι σας, θα έχετε τύχη και ευμάρεια.

    Αν δείτε ότι σας επιτίθεται το γεράκι, να είστε προσεκτικοί γιατί θα έχετε ζημιογόνα μπλεξίματα.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

    Έτσι αν το δωμάτιο που δείτε στον ύπνο σας είναι φωτεινό, άνετο, ευχάριστο, θα έχετε οικονομική άνεση και σίγουρα ήσυχη συνείδηση.

Εγγραφή στο RSS - αγχώσω