Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέκαστος

Αρχική » Oneiro » αδέκαστος

Ονειροκρίτης αδέκαστος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέκαστος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το κλίμα ή ο τρόπος αλλά απλά και μόνο η εμφάνιση ενός χαμάλη.
    Είτε δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χαμάλης, είτε απλά εμφανιστεί ένας, το όνειρό σας είναι δυσοίωνο και προμηνύει πολλές ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αντέξετε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από έναν αντίζηλο στην ερωτική σας ζωή και η ζήλια και το πάθος είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, το όνειρό σας αυτό απλά επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Εγγραφή στο RSS - αδέκαστος