Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέσμευτους

Αρχική » Oneiro » αδέσμευτους

Ονειροκρίτης αδέσμευτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέσμευτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αξιωματικός και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, αν όμως δεν είστε τότε σημαίνει ότι ο έμφυτος ναρκισσισμός θα βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

  • Η πυκνή βλάστηση είναι σημάδι πλούτου και εφορίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λοιπόν έντονη βλάστηση, τότε είναι ένα σημάδι ότι έρχονται πολύ καλές μέρες για εσάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

Εγγραφή στο RSS - αδέσμευτους