Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμετατόπιστων

Αρχική » Oneiro » αμετατόπιστων

Ονειροκρίτης αμετατόπιστων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμετατόπιστων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο έμπορος στα όνειρα έχει την παρακάτω παράδοξη ερμηνεία :

    Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε έμπορος ή ότι ασχολείσθε γενικότερα με το εμπόριο τότε να περιμένετε κοινωνική καταξίωση.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε στη μέση μιας μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή κάποιου πράγματος που σας επηρεάσει σχετικά, το να δείτε πως αδειάζεται κάποιον χώρο ή πράγμα από το περιεχόμενο που έχει,

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν δείτε στοίβες από άχυρα μέσα στο σπίτι ή στην αυλή σας, θα έχετε μεγάλα κέρδη.
    Αν δείτε ότι έχετε μια αποθήκη γεμάτη άχυρα, σημαίνει πλούτο.
    Απογοήτευση θα πάρετε αν δείτε σωρούς από άχυρα που καίγονται.
    Αν κοιμάστε πάνω σε άχυρα, να περιμένετε χειρότερες μέρες.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

Εγγραφή στο RSS - αμετατόπιστων