Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμεταχείριστης

Αρχική » Oneiro » αμεταχείριστης

Ονειροκρίτης αμεταχείριστης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμεταχείριστης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά, η αθερίνα είναι ένα ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Ashton Kutcher.

  • Ο ταύρος, από αρχαιοτάτων χρόνων και διαπολιτισμικά, αποτελεί ονειρικό σύμβολο υγείας, ευρωστίας και θριάμβων.

    Το όνειρο προειδοποιεί για μελλοντικούς κινδύνους σοβαρούς αλλά πρόσκαιρους μόνο στην περίπτωση που θα δείτε ταύρο να σας κυνηγάει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε μια ταβέρνα και τρώτε ή πίνετε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός, καθώς σύντομα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και αναστατώσεις με ανθρώπους της οικογένειάς σας.

  • Αν δείτε την κολόνα σαν θεμελιώδες στοιχείο ενός οικήματος, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές, που τα καταφέρνει πολύ καλά στις δυσκολίες.
    Αν δείτε ότι γκρεμίζετε κολόνες, τότε το όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι θα περάσετε μεγάλες φουρτούνες.

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι ζωγραφίζετε, σημαίνει πως είστε άτομο με δημιουργικό χαρακτήρα και ανήσυχο πνεύμα και πως τα βγάζετε πέρα με ό,τι και αν καταπιαστείτε.

Εγγραφή στο RSS - αμεταχείριστης