Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμιγείς

Αρχική » Oneiro » αμιγείς

Ονειροκρίτης αμιγείς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμιγείς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το τι συμβολίζει το μαγκανοπήγαδο εξαρτάται από τον τρόπο που παρουσιάζεται στο όνειρο.
    Εάν δείτε απλά ένα μαγκανοπήγαδο τότε πιθανό να κοπιάστε και να κουραστείτε για πράγματα που για άλλους ανθρώπους κερδίζονται πιο εύκολα.

  • Τα αυτοκίνητα στα όνειρα συνήθως ερμηνεύονται ώς γρήγορε διαδοχικές αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ωραίο και καινούργιο αυτοκίνητο, σημαίνει είστε σε ακμαία κατάσταση και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ένα πρόσωπο ξένο που είναι ωραίο και εντυπωσιακό, να περιμένετε επιτυχίες στα αισθηματικά σας.
    Αν δείτε πρόσωπο άσχημο και αποκρουστικό, σύντομα θα περάσετε μια οδυνηρή ερωτική απογοήτευση.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
    Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - αμιγείς