Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμοειδής

Αρχική » Oneiro » αμμοειδής

Ονειροκρίτης αμμοειδής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμοειδής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ιππασία ή έστω ότι είστε σε ιππικό όμιλο είναι πολύ ευχάριστο όνειρο.
    Σημαίνει ότι πρόκειται να καταξιωθείτε κοινωνικά και ότι θα έχετε πολλές απολαβές και οφέλη τα οποία θα δρέψετε εν εν ευθέτω χρόνω.

  • Το λευκό χρώμα ακόμα και στα όνειρα συμβολίζει την αθωότητα.

    Εάν δείτε λοιπόν ένα περιβάλλον στο οποίο υπερισχύει το λευκό χρώμα τότε ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι η αγνότητα των προθέσεων σας σε πολλές καταστάσεις και η έλλειψη καχυποψίας.

Εγγραφή στο RSS - αμμοειδής