Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμοιβαίους

Αρχική » Oneiro » αμοιβαίους

Ονειροκρίτης αμοιβαίους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμοιβαίους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Οι καλαμιές γενικότερα συμβολίζουν κάτι το ασταθές και κρύβουν κινδύνους κυρίως για τα οικονομικά.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Αν δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όνειρο, κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων τότε το όνειρο συνήθως δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά εκδηλώνει την εφορία της εποχής.

    Σε περίπτωση που το δείτε εκτός εποχής τότε το όνειρο έχει την ακόλουθη ερμηνεία :

Εγγραφή στο RSS - αμοιβαίους