Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμουντζούρωτα

Αρχική » Oneiro » αμουντζούρωτα

Ονειροκρίτης αμουντζούρωτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμουντζούρωτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Για τα κόλλυβα ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν έχουν έρθει στο όνειρό μας για καλό.

    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας ότι τρώμε ή μας προσφέρουν κόλλυβα, Θα περάσουμε πολύ δύσκολες στιγμές, που θα διαρκέσουν πολύ καιρό.

  • Αν χάρτης οποιουδήποτε είδους κάνει την εμφάνισή του στο ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα περιπέτειες και ταξίδια.

    Το όνειρό σας επίσης προμηνύει περιπλανήσεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή βιώματα καταστάσεων δεν έχετε ξαναζήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

  • Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει τον «εχθρό», κάποιον άνθρωπο που επιθυμεί το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάνε λύκοι χωρίς να σας πιάνουν όμως, τότε πιθανό να κάποιος από το περιβάλλον σας να προσπαθήσει να σας βλάψει χωρίς όμως να το καταφέρει.

  • Τα ρεβίθια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας αποτελούν έναν κακό οιωνό.
    Ποιο συγκεκριμένα εάν δούμε ότι τρώμε τα ρεβίθια, τότε το όνειρό μας αυτό προμηνύει οικογενειακά προβλήματα, προστριβές και δυσκολίες.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

Εγγραφή στο RSS - αμουντζούρωτα