Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πτυχίο

Αρχική » Oneiro » πτυχίο

Ονειροκρίτης πτυχίο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πτυχίο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πανεπιστήμιο

Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

Σχετικά όνειρα

  • Το πεπόνι είναι ένα παραδόξως αρνητικό ονειρικό σύμβολο.

    Αν δείτε πεπόνια σε μποστάνι, να περιμένετε άσχημη τροπή στα οικονομικά σας, περιπλοκές στην υγεία σας και ναυάγιο στα αισθηματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μια καταστρεπτική πλημμύρα που παρασέρνει σπίτια, ανθρώπους και ζωντανά, να περιμένετε μεγάλες αναστατώσεις στη ζωή σας.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

Εγγραφή στο RSS - πτυχίο