Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

tears

Αρχική » Taxonomy » Term » tears

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

    Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

    Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

  • Τα όπλα στα όνειρα, κατά τον ονειροκρίτη, συμβολίζουν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα την τιμή και τη δόξα.

    Έτσι αν δείτε όπλα κρεμασμένα χιαστή να στολίζουν τους τοίχους μιας μεγάλης αίθουσας, να περιμένετε εύκολη ζωή και αναγνώριση της αξίας σας.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Συνήθως, στα όνειρα, η εικόνα μιας ομάδας μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη συνεργασίας και συναίνεσης με άλλους ανθρώπους για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι ή να αντιμετωπιστούν προκλήσεις.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

Εγγραφή στο RSS - tears